GIMTADIENIO SAVAITĖ! ŠVENTINĖS KAINOS IKI 12.14!

Burnoje tirpstantis varškės apkepas

Tobulai purus varškės apkepas ❤️

Ingredientai:

  • 360 g birios varškės 9% arba liesos

  • 2 kiaušiniai

  • Norimas saldiklis arba cukrus pagal skonį

  • 4 v. š. miltų

  • 70 ml pieno

Gaminimas:

  1. Kiaušinius su saldikliu arba cukrumi išplakame iki putų.

  2. Šaukštu įmaišome varškę su miltais, supilame pieną ir dar kartą permaišome.

  3. Masę supilame į kepimo popieriumi išklotą nedidelę skardą/indą. (Kuo mažesnis indas, tuo aukštesnis apkepas gausis 😊).

  4. Kepame 190 °C apie 30–35 min., kol apkepas pakils ir gražiai paruduos.

P.S. Galite dėti kepimo miltelius – pusę arbatinio šaukštelio.

👉 Puikiai tinka pusryčiams, pietums ar vakarienei! 🥰