Burnoje tirpstantis varškės apkepas


Tobulai purus varškės apkepas ❤️
Ingredientai:
360 g birios varškės 9% arba liesos
2 kiaušiniai
Norimas saldiklis arba cukrus pagal skonį
4 v. š. miltų
70 ml pieno
Gaminimas:
Kiaušinius su saldikliu arba cukrumi išplakame iki putų.
Šaukštu įmaišome varškę su miltais, supilame pieną ir dar kartą permaišome.
Masę supilame į kepimo popieriumi išklotą nedidelę skardą/indą. (Kuo mažesnis indas, tuo aukštesnis apkepas gausis 😊).
Kepame 190 °C apie 30–35 min., kol apkepas pakils ir gražiai paruduos.
P.S. Galite dėti kepimo miltelius – pusę arbatinio šaukštelio.
👉 Puikiai tinka pusryčiams, pietums ar vakarienei! 🥰
Prenumeruok
© 2025. All rights reserved.